През месец август тази година съвсем неочаквано дойде новината, че Чарбли

...
През месец август тази година съвсем неочаквано дойде новината, че Чарбли
Коментари Харесай

Ясна е причината за внезапната смърт на Чарбли Дийн

През месец август тази година напълно ненадейно пристигна новината, че  Чарбли Дийн е умряла след незнайно и ненадейно заболяване.

За всички тези месеци обаче не се знаеше нищо към точната причина за гибелта на 32-годишната актриса. Това обаче се промени тези дни, когато стана ясно заключението на правосъден доктор от Ню Йорк.

Според People, се е оказало, че Дийн е умряла в резултат на затруднение от бактериален сепсис. Той е бил породен от бактерия, известна като Капноцитофага (Capnocytophaga). Тази зараза е много рядка и въпросната бактерия има разнообразни типове, които се развиват най-често в устите на животни като котки и кучета.
 Снимка 600376

Хората с автоимунни болести и тези, които нямат далак, са изключително податливи на бактерията. Към момента обаче остава неразбираемо дали захапване, или олизване от животно е причина за развиването на бактериалния сепсис при актрисата, тъй като правосъдният доктор не е направил резултатите от цялата аутопсия обществени.

Дни след гибелта на Чарбли Дийн нейният брат Алекс Джейкъбс сподели пред Rolling Stone, че утежняването ѝ се е развило в границите на един ден. И от появяването на главоболие преди лягане се е стигнало до това Дийн да разсъни през нощта годеника си и да изиска от него да я закара в болница.

А единствено няколко часа след постъпването си в болница актрисата е умряла. Джейкъбс е пояснил, че през 2009 година сестра му е взела участие в тежък авто случай, вследствие на който лекарите е трябвало да отстранят далака ѝ.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР